$
    m2
   

Open Real Estate - Veles

3
Sell
Macedonia, Veles
западна страна , напред кон паркингот. 2 спални, дневна, трпезарија, кујна , 2 тераси, 2 купатила и 2 ходници....
$ 30 K Sale
berths: 4
 
^ Go up