$
    m2
   

Open Real Estate - Kichevo

3
Sell
Macedonia, Kichevo
House for sell in Kicevo Mara Ugrinova Gina No. 7 . The house has an area of 100 m2 +300 m2 land square.Have2 ...
$ 140 K Sale
total square: 200 m2
Sell
Macedonia, Kichevo
станот има дневна, кујна, вц, ходник и тераса. Станот има и подрум и заеднички паркинг за возила кој е одма пр...
$ 30 K Sale
berths: 4
 
^ Go up